• 1397/08/10 - 08:46
  • تعداد بازدید : 438
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان خبر داد:

واکسیناسیون4 هزار و 131 راس دام سبک شهر برزک در راستای پیشگیری از بیماری تب مالت

دام های سبک محدوده جغرافیایی شهر برزک و روستاهای حومه توسط اکیپ های مبارزه با بیماری های دامی شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان به صورت رایگان بر علیه بیماری تب مالت واکسینه شدند.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی کاشان، دکتر عباس شاه میرزایی رئیس این شبکه با اعلام این خبر گفت: طی هفت ماه نخست سال 97 در محدوده جغرافیایی بخش برزک شامل روستاهای ویدجا، آرنجن، آزران، پنداس، ورکان و تجره تعداد 3هزار و 521 رأس دام سبک( گوسفند و بز) به صورت کاملا رایگان در راستای پیشگیری از بیماری تب مالت(بروسلوز) واکسینه شدند.

وی افزود: بر اساس گزارش اعلامی از سوی شبکه بهداشت و درمان مبنی بر بروز مواردی از بیماری تب مالت در بین شهروندان برزکی، اکیپ مبارزه با بیماری های دامی این شبکه با یک اقدام ضربتی 3 روزه در اوایل آبان ماه، با حضور در شهر برزک 610 راس گوسفند و بز واجد شرایط را واکسینه نموده و مقررگردید با همکاری شبکه بهداشت و درمان، کلاس های آموزشی برای شهروندان و دامداران این مناطق در راستای شناخت بیماری تب مالت و راه های پیشگیری از آن برگزار گردد.

دکتر شاه میرزایی در باره بیماری تب مالت یا بروسلوزگفت: این بیماری به عنوان یکی از مهم ترین بیماری های مشترک انسان و دام محسوب می گردد که  طیف وسیعی از پستانداران اهلی و وحشی را مبتلا می سازد، وی خاطر نشان کرد: بیماری تب مالت به علت ایجاد سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی و نازایی دام های مبتلا و همچنین به علت ابتلای انسان به بیماری تب مالت، همواره از دو بعد اقتصادی و بهداشتی مورد توجه قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه یک از وظایف تعریف شده برای شبکه های دامپزشکی در خصوص ریشه کنی و حذف بیماری تب مالت، اعمال واکسیناسون دام و انجام آزمایش برای شناسایی دام های آلوده است، از دامداران درخواست کرد: در راستای تامین سلامت دام های خود و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام، همکاری شایسته  را با اکیپ های واکسیناسیون دامپزشکی داشته باشند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان در پایان از عموم شهروندان خواست: تا حد امکان از فرآورده های لبنی پاستوریزه استفاده نموده و در صورت استفاده از شیر خام، آن را حداقل به مدت 20 دقیقه بجوشانند.

 


 

  • گروه خبری : تبریک و تسلیت,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 1753
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه