• 1398/11/06 - 08:18
  • تعداد بازدید : 361
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای ارتقاء آگاهی عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی در شهر بادرود؛

برگزاری کلاس آشنایی با قوانین و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور در مورد حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در حضور عرضه کنندگان فرآورده های خام دامی این شهرستان بر همت و تلاش همگانی در راستای حفاظت از سلامت پروتئین مصرفی مردم تاکید نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ یک کلاس آموزشی در خصوص نحوه حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه قصابان و مرغ فروشان این شهرستان در سالن مرکز ترویج جهاد کشاورزی شهر بادرود برگزار گردید.

دکتر سیامک رضوان سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در این دوره مسائلی را پیرامون ارتقاء سطح بهداشت و حفظ کیفیت فرآورده های خام دامی در زنجیره تولید تا مصرف خانوار بیان داشت.

وی در خاتمه این کلاس آموزشی به سولات مختلف شرکت کنندگان پاسخ و تاکید نمود می بایست در راستای حفاظت از سلامت پروتئین مصرفی مردم تلاش نماییم.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در پایان از همکاری مسوول مرکز ترویج جهاد کشاورزی شهر بادرود با این شبکه به جهت برگزاری دوره های آموزشی تشکر و قدردانی نمود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان نطنز
  • کد خبر : 248625
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید