• 1398/12/24 - 11:11
  • تعداد بازدید : 378
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تلاش مضاعف شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در راستای مقابله با کرونا ویروس

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز، از افزایش تعداد اکیپ های نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ دکتر سیامک رضوان<<سرپرست شبکه>>با اعلام این خبر افزود: بر اساس وظیفه ذاتی و رسالت سازمانی به جهت حفظ و حراست از سلامت عمومی جامعه، شبکه دامپزشکی نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان نطنز را با افزایش تعداد اکیپ های بازرسی تشدید نمود.

وی اظهار کرد: اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی تصمیمات این شبکه مبنی بر عدم چرخ کردن گوشت در قصابی ها، عدم قطعه بندی مرغ و ماهی در واحد های فروش که احتمال انتقال مکانیکی ویروس کرونا می باشد را در سطح مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان به مرحله اجرا درآوردند.

دکتر رضوان همچنین بیان داشت: در راستای انجام اقدامات شبکه دامپزشکی مکاتباتی با فرمانداری، شهرداری، اتاق اصناف و ستاد مبارزه با کرونای شهرستان نطنز نیز صورت پذیرفته است.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز در پایان از همشهریان گرامی درخواست نمود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن های 1512 و  54222094 گزارش نمایند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان نطنز
  • کد خبر : 250313
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید